Spaghetti & Mandolino - home page / Typische producten / Pasta en rijst

biologicoLinguine alla Veneta

    Pastificio Temporin    Typisch product VenetoVeneto

3,50 Voor 250g

Aan favorieten toevoegen


Bezorgkosten: 6,40 €
(als u meer dan 59,00 € Boodschappen worden gratis thuisbezorgd)

Levering in: 2 - 4 Dagen
Beschikbaarheid: Uitstekend
Tabel met ingrediënten / Allergenen: Cereali contenenti glutine



Meer informatieMinder informatie

Linguine alla Veneta

La farina di semola che viene usata per la produzione della pasta è proveniente da grani che garantiscono pasta di spessore che mantiene molto bene la cottura.

Si tratta di pasta trafilata al bronzo che viene essiccata a bassa temperatura per un periodo più lungo.

 

Linguine alla Veneta: Hoe wordt het geproduceerd?

Pastificio Temporin, Veneto

Ingredienten Linguine alla Veneta

Voedingswaarden

Linguine alla Veneta: gebruik in de keuken

Sono linguine già condite con Amarone della Valpolicella DOCG. In pratica pronte all'uso con poco Olio Extra Vergine di Oliva e possono essere direttamente mantecate saltandole in padella. Vini abbinati: rossi non molto corposi come Valpolicella Classico oppure Nebbiolo.

Tempo di cottura: 5 min
Spessore: 3mm

Proefnotities

Linguine alla Veneta: Koppelingen

Hoe bewaart u Linguine alla Veneta Op zijn best

Waarom vinden we dit product leuk?


3,50 Voor 250g


Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Alleen producten van uitstekende fabrikanten Meer dan 900 positieve recensies