Spaghetti & Mandolino - home page / Typische producten / Chocolade en crèmes

biologicoGrands Crus-chocolade 75% cacao Madagascar 100% Criollo

    Bonnat    Typisch product Buitenlandse selectieBuitenlandse selectie

13,90 Voor tavoletta da 100g

Waarschuw indien beschikbaar

Aan favorieten toevoegen


Levering in: 2 - 4 Dagen
Beschikbaarheid: Inkomend
Tabel met ingrediënten /



Meer informatieMinder informatie

Grands Crus-chocolade 75% cacao Madagascar 100% Criollo

Il Cioccolato Grands Crus con il 75% di cacao proveniente dal Madagascar è di una qualità davvero notevole. Di consistenza carnosa e tenera e un profumo eccezionale. Il tipo di fava utilizzata si chiama Criollo, coltivazione rara da cui si ottiene solo una quantità limitata di cacao. Un'esperienza di gusto unica per questa rarità eccezionale molto pregiata!

Bonnat ha creato questa cioccolata senza lecitina di soia, una scelta che ha richiesto un lungo e minuzioso lavoro di ricerca e tecnica. Composto da: cacao 75%, burro di cacao, zucchero.

Grands Crus-chocolade 75% cacao Madagascar 100% Criollo: Hoe wordt het geproduceerd?

Bonnat, Buitenlandse selectie

Ingredienten Grands Crus-chocolade 75% cacao Madagascar 100% Criollo

Voedingswaarden

Grands Crus-chocolade 75% cacao Madagascar 100% Criollo: gebruik in de keuken

Il Cioccolato Grands Crus 75% cacao Madagascar 100% Criollo dona grande energia ed è ottimo come elegante snack oppure da assaporare a fine pasto accompagnato, ad esempio, da un Don Quijote Moscato di Scanzo passito DOCG. Resterete a occhi chiusi!

Proefnotities

Grands Crus-chocolade 75% cacao Madagascar 100% Criollo: Koppelingen

Hoe bewaart u Grands Crus-chocolade 75% cacao Madagascar 100% Criollo Op zijn best

Waarom vinden we dit product leuk?


13,90 Voor tavoletta da 100g

Waarschuw indien beschikbaar

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Alleen producten van uitstekende fabrikanten Meer dan 900 positieve recensies