L'Azienda Agricola Levante ha conseguito la certificazione NO OGM su tutti i prodotti. Inoltre si è guadagnata l'importante riconoscimento "Progetto Salute" della Fondazione Bambino, per le attività in favore della salute dei bambini.
Si tratta di un formaggio che viene addizionato in fase prefermentativa di fermenti lattici ed enzimi naturali che hanno la funzione di predigerire il lattosio. Una tecnica che permette anche al formaggio stagionato meno di 30 mesi di essere mangiato da intolleranti al lattosio.
Ingredienti: Latte vaccino parzialmente scremato, caglio di vitello, sale, lisozima (di origine animale) proteina naturale dell’uovo. Trattato in superficie con E120.
Allergeni: latte, uova
Shelf-life: 180 giorni
Die Mantuanella-kaas het 'n goed saamgestelde en kompakte korrel met 'n gematigde teenwoordigheid van tirosiengranulasies.
Op die tong is dit veral romerig met 'n meer uitgedrukte sagte waarneming en 'n spesiale soetheid. Dit is 'n uitstekende kaas vir aperitief of as 'n hele ete om te couplere met delikate perskes of abrikoos konfyt en akasiaheuning.
Gewoonlik is die aanbevole kombinasie met wyn wat nie besonders gestruktureerd is nie en met 'n sprankel soos die Valdobbiadene Prosecco DOCG.
Ons stel jou voor aan hierdie baie goeie kaas in klein porsies van ongeveer 200 gram, ideaal vir enkelinge, vir 'n proe-ervaring of vir 'n romantiese aandete.
€ 5,00
Voor 200g ca.
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