Spaghetti & Mandolino - home page / The food and wine selections / 50 Special

Cured meats: la nostra selezione 50 special

filtri Show filters
NEW
Spilinga 'Nduja jar 180g
L'Artigiano della Nduja di Luigi Caccamo
9,90
Add to cart
NEW
Garronese Veneta Fiorentina 1kg
Macelleria Fratton Giovanni
45,90
Add to cart
NEW
Nduja di Spilinga Crespone by Luigi Caccamo 450g
L'Artigiano della Nduja di Luigi Caccamo
12,20
Add to cart
NEW
Colonnata pork cheek 300g
Larderia Sanguinetti
8,00
Add to cart
 
Colonnata IGP lard 300g
Larderia Sanguinetti
12,00
Add to cart
 
Bologna IGP mortadella “Ovalina” 650g
Salumificio Pedrazzoli
16,90
Add to cart
 
Whole IGP Colonnata lard 2kg
Larderia Il Poggio
65,90
Add to cart
 
Organic Bologna mortadella without pistachios half 3.5 kg
Salumificio Pedrazzoli
93,90
Add to cart
 
Organic Bologna mortadella with pistachios half 3.5 kg
Salumificio Pedrazzoli
93,90
Add to cart
 
Il Poggio - Parma Raw Ham aged 24 months
Salumificio Pedrazzoli
308,70
Add to cart
 
Whole boneless PDO Parma Riserva Raw Ham
Prosciuttificio Ruliano
360,10
Add to cart
OUT OF STOCK
Colonnata IGP lard 250g
Larderia Il Poggio
10,00
Notify me of availability
OUT OF STOCK
Colonnata IGP lard 750g
Larderia Sanguinetti
25,00
Notify me of availability

Cured meats: la nostra selezione 50 special: history and information

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews