Spaghetti & Mandolino - home page / The food and wine selections / Save the Italian Food

Rare cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 3

- pagina 3
filtri Show filters
 
Formaggio Sant'Andrea dolce affinato 6 mesi 500g
Latteria Sant'Andrea
14,90
Add to cart
 
Goat blue with berries 200g
Caseificio Lavialattea
15,50
Add to cart
 
Alpine Bagoss 24 months Slow Food Presidium 200g
Azienda Agricola Stagnoli Francesco
15,50
Add to cart
 
Formaggio Sant'Andrea vecchio affinato 12 mesi 500g
Latteria Sant'Andrea
16,90
Add to cart
 
Monte Cesen Malga Mariech 500g
Azienda Agricola Ponte Vecchio
17,30
Add to cart
 
Blu Gins 1/8 form 300g
La Casearia Carpenedo
19,80
Add to cart
 
Montebore Piedmontese Slow Food Presidium half form
Società Cooperativa Agricola Vallenostra
19,90
Add to cart
 
Blu di Lodi 500g
Caseificio Croce Angelo
20,00
Add to cart
 
Blue sheep basajo refined with passito 350g
La Casearia Carpenedo
20,10
Add to cart
 
Alpine Grappa Bastardo 500g
Azienda Agricola Ceccato
20,50
Add to cart
 
Formaggio Pafiorito 500g
Gebr. Baldauf GmbH
20,90
Add to cart
 
Vento d'Estate Mountain hay cow, 1/4 of a shape 600g
La Casearia Carpenedo
24,00
Add to cart
 
Formaggio Sant'Andrea dolce affinato 6 mesi 1kg
Latteria Sant'Andrea
28,40
Add to cart
 
Perlagrigia under ash with truffle 1/4 of a shape
La Casearia Carpenedo
29,00
Add to cart
 
Morlacco del Grappa 1/4 in the form of 1.6 kg
Caseificio Montegrappa
31,90
Add to cart

Rare cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 3: history and information

Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews