Spaghetti & Mandolino - home page / The food and wine selections / Save the Italian Food

Rare cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 4

- pagina 4
filtri Show filters
 
Formaggio Sant'Andrea vecchio affinato 12 mesi 1kg
Latteria Sant'Andrea
32,90
Add to cart
 
Monte Cesen Malga Mariech 1kg
Azienda Agricola Ponte Vecchio
33,90
Add to cart
 
Blu di Lodi 1kg
Caseificio Croce Angelo
37,50
Add to cart
 
Toma Blu barricade with aromatic herbs 1kg
La Casearia Carpenedo
38,40
Add to cart
 
Alpine Bagoss 24 months Slow Food Presidium 500g
Azienda Agricola Stagnoli Francesco
38,90
Add to cart
 
Montebore Piedmontese Presidio Slow Food full form
Società Cooperativa Agricola Vallenostra
40,00
Add to cart
 
Formaggio Prafiorito 1kg
Gebr. Baldauf GmbH
41,90
Add to cart
 
Bagoss di Bagolino Presidio Slow Food 1kg
Azienda Agricola Buccio Mario
49,50
Add to cart
 
Drunk dry 1/4 of a shape of 1.6 kg
La Casearia Carpenedo
50,50
Add to cart
 
Dolomite aged with Double Malt Beer half form
La Casearia Carpenedo
52,50
Add to cart
 
Perlagrigia under ash with truffle half form 1.5 kg
La Casearia Carpenedo
54,90
Add to cart
 
Morlacco del Grappa half form 3.15 Kg
Caseificio Montegrappa
60,90
Add to cart
 
Pecorino di Fossa whole form
Fosse Venturi
65,00
Add to cart

Rare cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 4: history and information

Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews