Spaghetti & Mandolino - home page / The food and wine selections / Save the Italian Food

Aged Cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 3

- pagina 3
filtri Show filters
 
Kinara lactose-free vegetable rennet 500g
Fattorie Fiandino
17,90
Add to cart
 
Montebore Piedmontese Slow Food Presidium half form
Società Cooperativa Agricola Vallenostra
19,90
Add to cart
 
Alpine Grappa Bastardo 500g
Azienda Agricola Ceccato
20,50
Add to cart
 
Caciocavallo di Forenza 500g
Il Parco delle Bontà
20,50
Add to cart
 
Formaggio Pafiorito 500g
Gebr. Baldauf GmbH
20,90
Add to cart
 
Pecorino cheese aged in fig leaves 500g
Caseificio Facchini Walter
25,90
Add to cart
 
Pecorino di Fossa Ovillis Ambrosia 500g
Gastronomia Beltrami
27,90
Add to cart
 
Formaggio Sant'Andrea dolce affinato 6 mesi 1kg
Latteria Sant'Andrea
28,40
Add to cart
 
Perlagrigia under ash with truffle 1/4 of a shape
La Casearia Carpenedo
29,00
Add to cart
 
Drunk White Cheese 1kg
La Casara Roncolato
32,90
Add to cart
 
Formaggio Sant'Andrea vecchio affinato 12 mesi 1kg
Latteria Sant'Andrea
32,90
Add to cart
 
Cimbro cheese aged with beer 1kg
La Casara Roncolato
33,30
Add to cart
 
Roquefort Teste Noir 500g
Fromagerie Papillon
33,50
Add to cart
 
Monte Cesen Malga Mariech 1kg
Azienda Agricola Ponte Vecchio
33,90
Add to cart
 
Kinara lactose-free vegetable rennet 1kg
Fattorie Fiandino
34,50
Add to cart

Aged Cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 3: history and information

Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews