Spaghetti & Mandolino - home page / The food and wine selections / Save the Italian Food

Aged Cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 4

- pagina 4
filtri Show filters
 
Alpine Bagoss 24 months Slow Food Presidium 500g
Azienda Agricola Stagnoli Francesco
38,90
Add to cart
 
Bettelmatt d'Alpeggio 500g
Bertolino
39,90
Add to cart
 
Caciocavallo di Forenza 1kg
Il Parco delle Bontà
39,90
Add to cart
 
Montebore Piedmontese Presidio Slow Food full form
Società Cooperativa Agricola Vallenostra
40,00
Add to cart
 
Formaggio Prafiorito 1kg
Gebr. Baldauf GmbH
41,90
Add to cart
 
Pecorino aged in fig leaves 1kg
Caseificio Facchini Walter
48,90
Add to cart
 
Bagoss di Bagolino Presidio Slow Food 1kg
Azienda Agricola Buccio Mario
49,50
Add to cart
 
Drunk dry 1/4 of a shape of 1.6 kg
La Casearia Carpenedo
50,50
Add to cart
 
Pecorino di Fossa Ovillis Ambrosia 1kg
Gastronomia Beltrami
51,90
Add to cart
 
Caciocavallo Silano DOP whole form 1.7 kg
Caseificio Palazzo
52,90
Add to cart
 
Perlagrigia under ash with truffle half form 1.5 kg
La Casearia Carpenedo
54,90
Add to cart
 
Cimbro cheese aged with beer whole form
La Casara Roncolato
63,90
Add to cart
 
Drunk White Cheese 2kg
La Casara Roncolato
64,50
Add to cart
 
Pecorino di Fossa whole form
Fosse Venturi
65,00
Add to cart
 
Roquefort Teste Noir 1kg
Fromagerie Papillon
65,90
Add to cart

Aged Cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 4: history and information

Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews