Spaghetti & Mandolino - home page / The food and wine selections / Save the Italian Food

Aged Cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 4

- pagina 4
filtri Show filters
 
Monte Cesen Malga Mariech 1kg
Azienda Agricola Ponte Vecchio
41,50
Add to cart
 
Formaggio Prafiorito 1kg
Gebr. Baldauf GmbH
41,90
Add to cart
 
Bettelmatt d'Alpeggio 500g
Bertolino
42,90
Add to cart
 
Pecorino aged in fig leaves 1kg
Caseificio Facchini Walter
48,90
Add to cart
 
Bagoss di Bagolino Presidio Slow Food 1kg
Azienda Agricola Buccio Mario
49,50
Add to cart
 
Drunk dry 1/4 of a shape of 1.6 kg
La Casearia Carpenedo
50,50
Add to cart
 
Pecorino di Fossa Ovillis Ambrosia 1kg
Gastronomia Beltrami
51,90
Add to cart
 
Caciocavallo Silano DOP whole form 1.7 kg
Caseificio Palazzo
52,90
Add to cart
 
Cimbro cheese aged with beer whole form
La Casara Roncolato
63,90
Add to cart
 
Drunk White Cheese 2kg
La Casara Roncolato
64,50
Add to cart
 
Pecorino di Fossa whole form
Fosse Venturi
65,00
Add to cart
 
Roquefort Teste Noir 1kg
Fromagerie Papillon
65,90
Add to cart
 
Bagoss d'Alpeggio 24 months Slow Food Presidium 1kg
Azienda Agricola Stagnoli Francesco
77,50
Add to cart
 
Occelli al Barolo 1/4 of a 1.5 kg shape
Beppino Occelli
79,90
Add to cart

Aged Cheeses: la nostra selezione save the italian food - pagina 4: history and information

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews