Spaghetti & Mandolino - home page / Typical products / Cheeses / Rare cheeses

Rare Italian cheeses - pagina 4

- pagina 4
filtri Show filters
 
Pannerone di Lodi 500g
Caseificio Carena
22,90
Add to cart
 
Vento d'Estate Mountain hay cow, 1/4 of a shape 600g
La Casearia Carpenedo
24,00
Add to cart
 
Saint Peter in beeswax 500g
Latteria Perenzin
26,50
Add to cart
 
Formaggio Sant'Andrea dolce affinato 6 mesi 1kg
Latteria Sant'Andrea
28,40
Add to cart
 
Morlacco del Grappa 1/4 wheel 1.6kg
Caseificio Montegrappa
31,90
Add to cart
 
Formaggio Sant'Andrea vecchio affinato 12 mesi 1kg
Latteria Sant'Andrea
32,90
Add to cart
 
Plaisentif - violet cheese 500g
Azienda Agricola Bermond Daniele
36,50
Add to cart
 
Blu di Lodi 1kg
Caseificio Croce Angelo
37,50
Add to cart
 
Toma Blu barricade with aromatic herbs 1kg
La Casearia Carpenedo
38,40
Add to cart
 
Alpine Bagoss 24 months Slow Food Presidium 500g
Azienda Agricola Stagnoli Francesco
38,90
Add to cart
 
Alpine Grappa Bastard 1kg
Azienda Agricola Ceccato
39,90
Add to cart
 
Montebore Piedmontese Presidio Slow Food full form
Società Cooperativa Agricola Vallenostra
40,00
Add to cart
 
Monte Cesen Malga Mariech 1kg
Azienda Agricola Ponte Vecchio
41,50
Add to cart
 
Formaggio Prafiorito 1kg
Gebr. Baldauf GmbH
41,90
Add to cart

Rare Italian cheeses - pagina 4: history and information

Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews