Good morning friends and connoisseurs, today I want to talk about a dish that I love: conchiglioni with cheese sauce.
It is a simple dish but at the same time delicious and full of flavors.
To prepare it, start cooking the conchiglioni in salted water until they become al dente.
In the meantime, prepare the cheese sauce by melting the grated cheese in a pot with milk and cream. Then add your favorite ingredients, such as garlic, black pepper or chopped parsley for an extra touch
of flavor.Once the conchiglioni are cooked, fill them with the cheese sauce and bake them until they turn golden on the surface.
The result will be a delicious dish, perfect for a dinner with friends or for a family evening. I invite you to try this recipe experimenting with every type of cheese. Bon Appetit!
Di seguito 8 di 847 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Tutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.i prodotti sono squisiti
giulianoMa commande est bien arrivée en France, la chaîne du froid a été respectée. J'ai retrouvé le goût de mon enfance. Merci beaucoup
MoniqueAttenti e disponibili verso i clienti.
Anna Palella4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!