€ 3,50
per 500g
Add to favorites
Conchiglioni are a type of pasta that is used for very refined dishes due to their consistency and thickness, and they are mainly used to hold fillings and gratins.
The semolina flour used for pasta production comes from grains that ensure a pasta of thickness that holds up very well during cooking. This pasta is bronze-drawn and dried at low temperatures for a longer period.
Semola di grano duro, acqua
Allergeni: glutine da grano
Shelf-life: 36 mesi
Valori nutrizionali medi per 100g di prodotto
Energia: 361 kcal / 1530 kJ
Grassi: 1.5 g di cui acidi grassi saturi 0.5 g
Carboidrati: 72 g di cui zuccheri 3.2 g
Proteine: 13 g
Sale: 0.01 g
The Temporin Conchiglioni are an excellent pasta to pair with a sauce made from San Marzano tomatoes or Piennolo del Vesuvio DOP tomatoes. Due to their shape, they can hold and preserve the sauce inside, allowing us to fully enjoy the delicacy of these tomatoes. They are also great with zucchini creams and fresh parsley, perfect for creating baked timbales.
Cooking time: 13/15 minutes
€ 3,50
per 500g
Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!