The semolina flour used for pasta production comes from grains that ensure a thickness that holds up very well during cooking. It is bronze-drawn pasta that is dried at low temperatures for a longer period of time.
Durum wheat semolina, cuttlefish ink 2.5%
Allergens: gluten and mollusks. Possible cross-contamination with: soy, mustard.
Shelf-life: 36 months
Average nutritional values per 100g of product
Energy: 371 kcal / 1551 kJ
Fats: 0.7 g of which saturated fatty acids: < 0.1 g
Carbohydrates: 78 g of which sugars 2 g
Proteins: 13 g
Salt: < 0.01 g
Le Tre Donne's Spaghetti with cuttlefish ink are excellent in their simplicity, perhaps seasoned only with some extra virgin olive oil. You can also add some tomato sauce, or they are great with anchovies to bring the taste of the sea back to the dish.
Cooking time: 8 min
€ 3,40
per 500g
Di seguito 8 di 854 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!