The semolina flour used for pasta production comes from grains that ensure pasta of thickness that holds up very well during cooking.
It is bronze-drawn pasta that is dried at low temperature for a longer period.
Durum wheat semolina, chili pepper 3%
Allergens: gluten from wheat. Possible cross-contamination with: soy, shellfish, mustard.
Shelf-life: 36 months
Average nutritional values per 100g of product
Energy: 371 kcal / 1551 kJ
Fats: 0.7 g of which saturated fatty acids: < 0.1 g
Carbohydrates: 78 g of which sugars: 2 g
Proteins: 13 g
Salt: < 0.01 g
These are spaghetti that we recommend sautéing with garlic and Extra Virgin Olive Oil in one of the most classic Italian dishes. Or using them directly with Taranto mussels, garlic, and parsley.
Cooking time: 8 min
€ 3,20
per 500g
Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!