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The peaches from which Erica Fontana produces the jam come entirely from the company-owned plants located in the river plain along the Adige in the hilly area north of the city of Verona. Peaches of Pescantina, a town that has taken its name from this fruit over time. Only fruit and peaches are present at 110% in the jam. This means that for 100g of jam, 110g of fresh fruit is used. There is no presence of pectin or other types of preservatives. Logically, BIO like the entire philosophy of the Veronese company.
Excellent jam to have for breakfast on a lightly toasted slice of bread with a curl of fragrant butter. This jam can also be used to accompany creamy cheeses and goat ricotta. Additionally, it's perfect for garnishing tarts or filled cookies. Ideal also for cream and vanilla ice creams.
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Di seguito 8 di 857 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Tutto ok
FabioLa qualità del formaggio ed il confezionamento sono ottimi. Tuttavia acquistando le pezzature piccole + le spese di trasporto il prodotto diventa costoso
Pannerone di Lodi 200 gr.Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
Parvati4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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