The Mantuanella is the "innovative" cheese from the Levante agricultural company. It is a cheese that is supplemented during the pre-fermentation phase with lactic ferments and natural enzymes (all produced by the company itself) that serve to predigest lactose, thus being "lactose-free". This technique also allows cheese aged less than 30 months to be eaten by lactose intolerant individuals.
Ingredienti: Latte vaccino parzialmente scremato, caglio di vitello, sale, lisozima (di origine animale) proteina naturale dell’uovo. Trattato in superficie con E120.
Allergeni: latte, uova
Shelf-life: 180 giorni
The Mantuanella cheese has a well-formed, compact texture with a moderate presence of tyrosine granulations.
Especially creamy with a more pronounced soft perception and a particular sweetness. It is an excellent cheese for appetizers or for a full meal, to be paired with delicate peach or apricot jams and acacia honey.
Pairing: a sparkling wine from Valdobbiadene Prosecco DOCG.
€ 66,90
per Pezzo da 3 kg S/V
Di seguito 8 di 841 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ma commande est bien arrivée en France, la chaîne du froid a été respectée. J'ai retrouvé le goût de mon enfance. Merci beaucoup
MoniqueAttenti e disponibili verso i clienti.
Anna PalellaQualità dei prodotti eccellente. Comunicazione, cura nella preparazione, rapidità nella spedizione di altissimo livello. Assolutamente indispensabile!
Michele V.Servizio e prodotti di alta qualità
LucianoOttimi prodotti consegna veloce
AndreaServizio splendido con disponibilità del personale a 360° e prodotti magnifici. Complimenti!
AlbertoTUTTO PERFETTO PROFESSIONALE E SUPER RAPIDO NELLA CONSEGNA. CONSIGLIATISSIMO
FABIO DONISELLI4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!