The name Prosciutto Veneto Berico-Euganeo DOP is reserved for the raw ham produced in the area between the Berici and Euganei hills, selected and made according to traditional methods, as its organoleptic characteristics are determined by the typical environmental conditions of this area and the specific technical production methods adopted.
Prosciutto Veneto is recognized by its pink color, tenderness, and sweet and full flavor, resulting from the perfect balance between salting time, ham weight, duration, and aging conditions.
The Prosciutto Veneto Berico-Euganeo DOP is a product that has a beautiful rosy color and a pleasant softness to the touch. Delicate and aromatic with a beautiful taste balance. Great to put on toasted bread croutons like Senatore Cappelli or more simply on rice and corn croutons. Excellent for quality aperitifs.
It pairs very well with acacia honey and delicate apple mustards. With quality sparkling wines produced by the classic method such as Franciacorta or Trento DOC.
€ 306,10
per Intero con osso da 8 kg ca.
Di seguito 8 di 854 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!