Perex suctum is the Parma DOP from the Ruliano company in Langhirano (PR). A prestigious reality that produces only from farms of pigs in the Po Valley and uses neither preservatives nor additives but only sea salt.
Everything else is done by the air of the Parmense hills and the perfect humidity level of these places where this delicacy has been produced for centuries.
It is aged 18 months - 20 months, deboned and pressed.
Excellent ham with a pink color and a nice, very delicate and limited marbling. The meat is soft and feels very melt-in-your-mouth and juicy on the palate.
The interesting sweetness is balanced by the savoriness and the aromatic qualities of the aged meat.
A great product, perfect for deluxe aperitifs with classic method sparkling wines and fine predominantly white wines. Also goes well with fruity rosé sparkling wines.
€ 360,10
per Intero disossato 8 kg ca.
Di seguito 8 di 854 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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