€ 30,60
per porzione da 1kg ca.
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The Malga Ciapela aged for 2 years is a cheese made from raw mountain milk and refined in a natural tufa cellar located at the foot of the Queen of the Dolomites, the Marmolada.
The paste is straw-colored, soft and compact, with a regular, medium-sized hole structure. The rind is regular and light yellow in color. The flavor is sweet, fragrant with a pronounced buttery note, and a pleasantly persistent slight bitter aftertaste. The aroma is strong, fresh, with hints of cream.
The Malga Ciapela aged for 2 years (which we present on this page in a 1kg portion) is an excellent cheese for a cutting board, especially if it features mountain products. It is also a great cheese to enjoy pure at the end of a meal, paired with a good intense red, such as a Amarone della Valpolicella DOCG. It pairs very well with chestnut honey.
€ 30,60
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Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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