€ 19,70
per 500g ca.
Add to favorites
The fresh goat cheese from Sardinia is made from the milk of goats grazing among the classic Mediterranean scrub of Sardinia. It is aged for a maximum of 30 - 40 days, which gives it a particular creamy consistency inside and a delightful aroma of fresh milk.
Pasteurized goat milk, calf rennet, microbial rennet, salt, lactic ferments.
Allergens: milk and milk products (including lactose).
Energia 338 kcal / 1402 kJ
Grassi 28,0 g di cui saturi 16,0 g
Carboidrati 0,5 g di cui zuccheri < 0,1 g
Proteine 21,0 g
Sale 1,2 g
The fresh goat cheese from Sardinia is to be served at the table as a refreshing end to a meal or to be included in some appetizing platter.
Excellent to pair with a slightly aromatic white wine such as the Arneis del Roero from Piedmont or Lugana from Lake Garda.
€ 19,70
per 500g ca.
Di seguito 8 di 854 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!