€ 16,90
per porzione da 500g ca.
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This is a cow's milk cheese from the Bruno Alpina breed made with raw milk, which is aged for at least 12 months in the mountain hut.
Denis Secco has renovated the ancient malga Speloncia located among the peaks of Monte Grappa. Here he produces an award-winning cheese with multiple medals in national competitions for raw milk cheese from high-altitude pastures. This cheese has a peculiar feature: on one side, it has the numbers 3, 6, 9, 12 of the clock hours imprinted on it. In fact, ancient history teaches us that shepherds, often not affording a scale, measured by hours.
Raw cow's milk, natural goat rennet, sea salt
It has a strong flavor of melted butter and has a distinctly milky and pleasantly creamy taste with a spicy sensation.
Great for dressing coarse corn polenta like Maranello; perfect for high-quality appetizers and delicious platters.
Pairs well with soft red wines such as some Merlot Veneto.
€ 16,90
per porzione da 500g ca.
Di seguito 8 di 854 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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