The Toma Brusca Castelrosso is a semi-hard cheese with a long traditional maturation from Piemonte, made from pasteurized whole cow's milk that has been rested to acidify.
The flavor is fine, refined, and complex; moderately spicy, with a possible presence of natural blue mold in the more aged wheels.
Cow's milk, salt, rennet, lactic ferments.
Allergens: milk
Average nutritional values per 100g of product
Energy: 370.96kcal / 1558.20kj
Fats: 29.30g of which saturates 18g
Carbohydrates: 0.80g of which sugars 0.80g
Proteins: 26.80g
Salt: 1.32g
The Toma Brusca Castelrosso (which we present here in a 1kg portion) is a cheese to be enjoyed alone at the end of a meal paired with a good full-bodied red wine, such as a Barolo. It is excellent when paired with chestnut honey or dandelion honey.
€ 37,30
per porzione da 1kg ca.
Di seguito 8 di 852 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
La qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeur4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!