The Toma Brusca Castelrosso is a traditional long-aged semi-hard cheese from Piedmont, made from whole pasteurized cow's milk that has rested to acidify.
The flavor is fine, refined, and complex; moderately spicy, with a possible presence of natural blueing in the more aged wheels.
Milk, salt, rennet, lactic ferments.
Allergens: milk
Average nutritional values per 100g of product
Energy: 370.96kcal / 1558.20kj
Fat: 29.30g of which saturates 18g
Carbohydrates: 0.80g of which sugars 0.80g
Protein: 26.80g
Salt: 1.32g
The Toma Brusca Castelrosso (which we present on this page in a 500g portion) is a cheese to be enjoyed alone at the end of a meal accompanied by a good, robust red wine, such as a Barolo. It pairs excellently with chestnut honey or dandelion honey.
€ 18,80
per porzione da 500g ca.
Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!