The Toma Brusca Castelrosso is a traditional semi-hard cheese with a long maturation from Piemonte, made from pasteurized whole cow's milk and allowed to rest for acidification.
The flavor is fine, refined, and complex; moderately spicy, with possible presence of natural blueing in the more aged versions.
Cow's milk, salt, rennet, lactic ferments.
Allergens: milk
Average nutritional values per 100g of product
Energy: 370.96kcal / 1558.20kj
Fat: 29.30g of which saturated 18g
Carbohydrates: 0.80g of which sugars 0.80g
Protein: 26.80g
Salt: 1.32g
The Toma Brusca Castelrosso (which we present on this page in a 200g portion) is a cheese to enjoy by itself at the end of a meal, accompanied by a good strong red wine, such as a Barolo. It pairs excellently with chestnut honey or dandelion honey.
€ 7,60
per porzione da 200g ca.
Di seguito 8 di 849 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ottimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.i prodotti sono squisiti
giuliano4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!