€ 19,30
per porzione da 500g ca.
Add to favorites
The Toma di Cascina d'alpeggio is a Piedmontese cheese with a firm and aged texture.
It has an inedible rind and is made from raw Italian cow's milk and rennet.
The production of the cheese is closely linked to the Piedmontese alpine area and in particular to the margari who used the mountain pastures in the summer and then descended to the valley or plains during the winter.
The Toma di cascina d'alpeggio (which we present to you on this page in a 500-gram portion) is a cheese with an color, a very pleasant aroma, and a strong flavor. It pairs perfectly with a soft carrot and almond cake with English cream accompanied by a full-bodied red wine, but also liquorous.
€ 19,30
per porzione da 500g ca.
Di seguito 8 di 849 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ottimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.i prodotti sono squisiti
giuliano4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!