€ 7,70
per porzione da 200g ca.
Add to favorites
The Toma di Cascina d'alpeggio is a Piedmontese cheese with a compact and aged texture.
It has an inedible rind and is produced with Italian raw cow's milk and rennet.
The production of this cheese is closely linked to the Piedmontese alpine area, particularly to the margari who used the mountain pastures during the summer and then descended to the valley or plain in the winter.
The Toma di cascina d'alpeggio (which we present here in a 200-gram portion) is a cheese with an intense yellow color, a very pleasant smell, and a strong flavor. It perfectly pairs with a soft carrot and almond cake accompanied by English custard and a full-bodied red wine, but also with a liquor-like beverage.
€ 7,70
per porzione da 200g ca.
Di seguito 8 di 850 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Molto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!