€ 40,50
per porzione da 1kg ca.
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The mix of raw cow's and goat's milk is added with chopped Nepetella and subsequently the vegetable rennet is added.
Nepetella is a wild aromatic herb that can be found in various areas of Italy. In this case, it comes from Sicily and, due to its aromatic quality, it is distinctly different from others, especially from those found in the north. Its characteristic is to have a delicate and pleasant balsamic scent of mentuccia.
The cheese is then aged for at least 20 - 30 days. Its characteristic is to have a slightly bloomed rind but a decidedly compact and creamy texture on the palate.
The slightly balsamic scent of mentuccia makes this cheese particularly pleasant and refreshing.
Excellent to pair slightly melted on toasts with blue fish such as sardines from the Tyrrhenian Sea, in the tradition of southern Italy.
Interesting also for filling sandwiches with cured meats such as Coppa or Capocollo.
It pairs well with fresh white wines such as Custoza DOC or Lugana DOC.
€ 40,50
per porzione da 1kg ca.
Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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