€ 8,50
per porzione da 200g ca.
Add to favorites
The log-shaped cheese is typically made from goat's milk, this one, however, is a Cow Log, therefore made with 100% cow's milk. It is an artisanal cheese produced in the heart of Val Passiria in the Natural Park of the Dolomites.
It is very creamy and soft, and is characterized especially by its very even structure and melting quality like butter. Its rind is tender and thin, with slight whitish molds.
The Cow Log (which we present here in a 200g portion) is excellent to enjoy in summer for its freshness. Elegant to serve at important dinners, the Cow Log promises to delight both the eyes and the palate.
€ 8,50
per porzione da 200g ca.
Di seguito 8 di 854 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!