Il Lombo stagionato al pepe rosa di Corrado Benedetti è una raffinata declinazione in chiave piccante del lombo, che esalta tutta la qualità delle materie prime.
La carne viene massaggiata con il pepe rosa prima di proseguire con la sua naturale stagionatura, che dura non meno di 120 giorni.
Half seasoned loin with pink pepper: How is it produced
Corrado Benedetti, Veneto
Ingredients Half seasoned loin with pink pepper
Nutritional values
Half seasoned loin with pink pepper: use in the kitchen
Il Lombo stagionato al pepe rosa di Corrado Benedetti è una vera specialità da gustare tagliato sottile accostato ad una gelatina di passito bianco.
Tasting notes
Half seasoned loin with pink pepper: pairings
How to store Half seasoned loin with pink pepper At its best
Why do we like this product?
€ 59,90
per metà 2,4/2,9kg
Warn when available
buy now
Availability: oncomingdespatch: non disponibile
If purchased alone, shipping costs will be € Estimated delivery in working days by Courier.
Ingredients
english
/
ITALY
Free shipping above €59
Free shipping above €59, instead of €6.40Only products from excellent manufacturersOver 900 positive reviews