Il Lombo stagionato al pepe nero di Corrado Benedetti è una raffinata declinazione in chiave piccante del lombo, che esalta tutta la qualità delle materie prime.
La carne viene massaggiata con il pepe nero prima di proseguire con la sua naturale stagionatura, che dura non meno di 120 giorni.
Seasoned loin with black pepper 450g: How is it produced
Corrado Benedetti, Veneto
Ingredients Seasoned loin with black pepper 450g
Nutritional values
Seasoned loin with black pepper 450g: use in the kitchen
Il Lombo stagionato al pepe nero (che in questa pagina vi presentiamo in porzione da 450g) di Corrado Benedetti è una vera specialità da gustare tagliato sottile accostato ad una gelatina di passito bianco.
Tasting notes
Seasoned loin with black pepper 450g: pairings
How to store Seasoned loin with black pepper 450g At its best
Why do we like this product?
€ 10,40
per 450g ca.
Warn when available
buy now
Availability: oncomingdespatch: non disponibile
If purchased alone, shipping costs will be € Estimated delivery in working days by Courier.
Ingredients
english
/
ITALY
Free shipping above €59
Free shipping above €59, instead of €6.40Only products from excellent manufacturersOver 900 positive reviews