Il Lombo stagionato al pepe nero di Corrado Benedetti è una raffinata declinazione in chiave piccante del lombo, che esalta tutta la qualità delle materie prime.
La carne viene massaggiata con il pepe nero prima di proseguire con la sua naturale stagionatura, che dura non meno di 120 giorni.
Half seasoned black pepper loin: How is it produced
Corrado Benedetti, Veneto
Ingredients Half seasoned black pepper loin
Nutritional values
Half seasoned black pepper loin: use in the kitchen
Il Lombo stagionato al pepe nero (che in questa pagina vi presentiamo in porzione di mezza forma) di Corrado Benedetti è una vera specialità da gustare tagliato sottile accostato ad una gelatina di passito bianco.
Tasting notes
Half seasoned black pepper loin: pairings
How to store Half seasoned black pepper loin At its best
Why do we like this product?
€ 49,20
per metà 2,4/2,9kg
Warn when available
buy now
Availability: oncomingdespatch: non disponibile
If purchased alone, shipping costs will be € Estimated delivery in working days by Courier.
Ingredients
english
/
ITALY
Free shipping above €59
Free shipping above €59, instead of €6.40Only products from excellent manufacturersOver 900 positive reviews