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Salumificio Sosio Valtellina
Bresaola Punta d'Anca Valtellina PGI 1kgBresaola
€ 47,50 / Pezzo da 1 kg S/V
€ 87,00
per Metà sottovuoto 1,7/1,9 kg ca.
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The Bresaola della Valtellina IGP is one of the finest cured meats in Italian production, and the Punta d'anca is the most prized part of the beef from which this extraordinary salami is derived. The meat is soft, fresh, fragrant, and delicious and is absolutely the leanest. Its main ingredient is the climate of the area where it is produced: fresh and clear mountain air that flows down from the heart of the Alps, absolutely unrepeatable.
This salami has a history that dates back to the 19th century and was perhaps already being produced earlier. It is a lean product obtained from the topside, excluding the adductor muscle. It is then placed in containers with salt, pepper, spices, and wine. After drying at room temperature, it is aged for a period of 4 months under ideal humidity and temperature conditions in private cellars.
Characteristics: boneless meat obtained from the hindquarters of adult cattle. Gluten-free and lactose-free.
Aging time: 28/56 days
Shelf Life: 90 days from the packaging date
Ingredients: beef, salt, dextrose, sucrose, natural flavors. Preservatives: sodium nitrite, potassium nitrate.
Nutritional values per 100g:
Energy value 632 kJ/151 kcal
Fat: 2.4 g of which saturated fatty acids: 0.8 g
Carbohydrates: 0.5 g of which sugars: 0.5 g
Protein: 32 g
Salt: 3.4 g
Ingredienti: carne di bovino, sale, destrosio, saccarosio, aromi naturali. Conservanti: nitrito di sodio, nitrato di potassio.
Allergeni: nessuno
Shelf Life: 90 giorni dalla data di confezionamento
Valori nutrizionali medi per 100g
Valore energetico 632 kJ/151 kcal
Grassi: 2,4 g di cui acidi grassi saturi 0,8 g
Carboidrati: 0,5 g di cui zuccheri 0,5 g
Proteine: 32 g
Sale: 3,4 g
The Bresaola della Valtellina IGP Punta d'anca (which on this page we present in a half piece of about 1.9 kg) is a very lean cold cut and is therefore suitable for every type of diet.
It is very pleasant on the palate for its tenderness and the sensation of meat still fresh: it is an excellent cold cut to enjoy for aperitifs with Torinese grissini, on toasted crostini, or on warm fresh bread.
It is also enjoyable for rolls with cheeses such as fresh or moderately aged caprini.
Excellent when paired with fresh white wines like Lugana, Soave, Custoza, or Fiano.
€ 87,00
per Metà sottovuoto 1,7/1,9 kg ca.
Di seguito 8 di 852 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
La qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeur4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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