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Beppino Occelli
Occelli al Barolo 1/4 of a 1.5 kg shapeHard pasta
€ 79,90 / 1/4 di forma, 1,5kg ca.
€ 66,83
per 1/4 di forma, 1,7kg ca.
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The cheese Baronerosso drunk goat cheese with Barbera from La Casearia Carpenedo is a unique cheese. The noble art of Antonio Carpenedo's cheese drunkenness could not "spare" that of goat and he used a noble wine that pays tribute to the great region of Piedmont: Barbera.
The Baronerosso has a harmonious appearance that impresses. The sweet curves of the rind and the basket-weave texture stand out in ruby red. The Barbera grape pomace adorns the crust and the paste is uniform, perfect, and a bright white.
As proof of skill and quality, in November 2014, Antonio Carpenedo received, for the goat Baronerosso, the silver medal at the World Cheese Awards in its category and was the first of the Italians in the competition. A recognition of the passion and love for pursuing excellence and quality.
LATTE crudo caprino, sale, caglio, uve Barbera (min. 0,1%) e vino "Barbera d'Asti DOCG" (min. 0,1%) in crosta.
Valori nutrizionali medi per 100g di prodotto:
Valore Energetico Kcal 341
Valore Energetico Kj 1418
Grassi 27 di cui Acidi Grassi Saturi 19,2
Carboidrati 0,42 di cui Zuccheri 0,0
Proteine 24,2
Sale 2,3
The cheese Baronerosso drunk goat cheese with Barbera by La Casearia Carpenedo (which we present here in a quarter of a 1.7kg wheel) offers a refined elegance of dark fruit that envelops the pronounced character of goat's milk. Mineral hints. The aftertaste is persistent and pleasant. Undoubtedly a meditation cheese, to be enjoyed alongside a Barbera or a Burgundy red.
The Baronerosso has a semi-hard consistency, with unique characteristics due to the changing properties of the paste under the effect of Barbera wine. Intense and rich on the nose, it is simultaneously concentrated and harmonious: flowers and young fruits gradually give way to the typical notes of goat's milk, balanced by the drunkenness method. Hints of hay and spices.
Il Baronerosso ha una consistenza semi dura, con caratteristiche uniche dovute al mutare delle proprietà della pasta sotto l’effetto del vino Barbera. Intenso e ricco al naso, è al tempo stesso concentrato e armonioso: fiori e frutti giovani lasciano man mano spazio alle note tipiche del latte di capra, equilibrato dal metodo di ubriacatura. Note di fieno e spezie.
€ 66,83
per 1/4 di forma, 1,7kg ca.
Di seguito 8 di 852 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
La qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeur4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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