The seasoned Astigiana Coppa from Quadro Carni e Salumi is a high-quality cured meat that brings with it the fragrances and flavors of the Piedmontese territory. With a truly delicate and inviting aroma, it is obtained from the muscular segments of the pig's neck.
Characteristics: deboned pig neck, spiced, salted, and aged for at least 90 days. Red color, interspersed with pinkish-white of the marbled parts. Sweet and characteristic aroma, sweet and delicate taste.
Storage: the coppa should be stored in the refrigerator after removing the skin and wrapping it in a cloth. Remove it from the refrigerator at least one hour before cutting. It is recommended to remove the outer film before slicing the coppa thinly, so that any mold present does not affect the flavor inside. If the coppa is very aged, it is advisable to leave it wrapped in a kitchen towel soaked in white wine for a whole day, in order to facilitate peeling.
Ingredients: Italian Pork Meat, Salt, sugars: dextrose, natural flavors, spices, antioxidants: sodium ascorbate (E301), preservatives: potassium nitrate (E252), sodium nitrite (E250).
Allergens: No allergens. Gluten-free.
Nutritional values per 100g of product:
Energy: 1870 kj / 447 kcal
Fat: 40g
Of which saturated fatty acids: 17g
Carbohydrates: 1.8g
Of which sugars: 0g
Protein: 20g
Salt: 3.7g
Storage conditions: store in a cool place, temperature 15-18°C.
Shelf life: 150 days
Quantity: whole vacuum-packed.
Ingredienti: Carne di Suino Italiano, Sale, zuccheri: destrosio, aromi naturali, spezie, antiossidanti: ascorbato di sodio (E301), conservanti: nitrato di potassio (E252), nitrito di sodio (E250).
Allergeni: Senza allergeni. Senza glutine.
Shelf life: 150 giorni
Valori nutrizionali per 100g di prodotto:
Energia: 1870 kj / 447 kcal
Grassi: 40g di cui acidi grassi saturi: 17g
Carboidrati: 1,8g di cui zuccheri: 0g
Proteine: 20g
Sale: 3,7g
The aged Astigiana coppa from Quadro Carni e Salumi (which we present here in a whole form of about 1.7kg) è a great cured meat for appetizers and for traditional charcuterie boards. With a sweet, aged, and slightly salty flavor, the coppa is interesting when paired with medium to long-aged cheeses.
It is truly irresistible served as an appetizer alongside a good glass of Barbera red wine.
To guarantee you the freshness and high quality of the product, the shipment will be made directly from the premises of the Astigiana company. The shipping cost will always be a flat rate of 15 euros: we therefore recommend stocking up with more items from this extraordinary producer!
€ 42,70
per intero 1,7kg ca.
Di seguito 8 di 849 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ottimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.i prodotti sono squisiti
giuliano4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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