The Astigian aged coppa by Quadro Carni e Salumi is a high-quality cured meat that carries with it the scents and flavors of the Piedmont region. With a truly delicate and inviting aroma, it is made from the muscle cuts of the pig's neck.
Characteristics: boneless pig's neck, spiced, salted, and aged for at least 90 days. Red color, interspersed with rosy white of the marbled parts. Sweet and characteristic aroma, sweet and delicate taste.
Preservation: the coppa should be stored in the refrigerator after removing the skin and wrapping it in a cloth. Remove it from the refrigerator at least an hour before slicing. It is recommended to remove the outer film before thinly slicing the coppa, so that any mold present does not affect the flavor inside. If the coppa is heavily aged, it should be kept wrapped in a cloth soaked in white wine for an entire day to facilitate peeling.
Ingredients: Italian Pork Meat, Salt, sugars: dextrose, natural flavors, spices, antioxidants: sodium ascorbate (E301), preservatives: potassium nitrate (E252), sodium nitrite (E250).
Allergens: Allergen-free. Gluten-free.
Nutritional values per 100g of product:
Energy: 1870 kj / 447 kcal
Fat: 40g
Of which saturated fatty acids: 17g
Carbohydrates: 1.8g
Of which sugars: 0g
Protein: 20g
Salt: 3.7g
Storage method: store in a cool place, temperature 15-18°C.
Shelf life: 150 days
Quantity: 800 grams vacuum-sealed piece.
Ingredienti: Carne di Suino Italiano, Sale, zuccheri: destrosio, aromi naturali, spezie, antiossidanti: ascorbato di sodio (E301), conservanti: nitrato di potassio (E252), nitrito di sodio (E250).
Allergeni: Senza allergeni. Senza glutine.
Shelf life: 150 giorni
Valori nutrizionali per 100g di prodotto:
Energia: 1870 kj / 447 kcal
Grassi: 40g di cui acidi grassi saturi: 17g
Carboidrati: 1,8g di cui zuccheri: 0g
Proteine: 20g
Sale: 3,7g
The Aged Coppa from Asti by Quadro Carni e Salumi (which we present on this page in a 800g slice) is a great cold cut for appetizers and for traditional cold cut platters. With a sweet, aged, and slightly savory flavor, the coppa is interesting when paired with cheeses of medium to long aging.
It is truly irresistible served as an appetizer alongside a good glass of Barbera red wine.
To ensure the freshness and high quality of the product, the shipment will be made directly from the headquarters of the Asti company. The shipping cost will always be a flat rate of 15 euros: we recommend that you stock up with more items from this extraordinary producer!
Modalità di conservazione: conservare in luogo fresco, temperatura 15-18°C.
€ 21,90
per trancio da 800g ca.
Di seguito 8 di 850 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Molto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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