€ 14,90
per 500g ca.
Add to favorites
This is a type of raw cow's milk cheese from the Brun Alpine breed that is aged for at least 60 days in the mountain dairy. Subsequent aging of 6/8 months.
Denis Secco has renovated the ancient malga Speloncia located among the peaks of Monte Grappa. Here he produces an award-winning cheese that has received multiple medals in national competitions for raw milk cheeses from high mountain pastures. This cheese has a peculiarity: on one side, it features the numbers 3, 6, 9, 12 of a clock face. In fact, ancient history teaches us that shepherds, often unable to afford a scale, weighed by the hour.
Raw cow's milk, natural kid rennet, sea salt
It has a pronounced flavor of melted butter and on the palate, it is decidedly milky and pleasantly creamy with a spicy sensation.
Excellent for dressing coarse corn polenta like Maranello; for gourmet appetizers and tasty platters.
It pairs well with slightly soft red wines such as some Merlot Veneto.
€ 14,90
per 500g ca.
Di seguito 8 di 857 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Tutto ok
FabioLa qualità del formaggio ed il confezionamento sono ottimi. Tuttavia acquistando le pezzature piccole + le spese di trasporto il prodotto diventa costoso
Pannerone di Lodi 200 gr.Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
Parvati4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!