€ 28,40
per porzione da 1 kg ca.
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This is a type of cheese made from raw milk from the Alpine Brown breed that is aged for at least 60 days in a mountain hut. Subsequent aging of 6/8 months.
Denis Secco has renovated the ancient malga Speloncia located among the peaks of Monte Grappa. Here, he produces a cheese that has won numerous medals in national competitions for raw milk cheese from high mountain pastures. This cheese has a peculiar feature: on one side, it has the numbers 3, 6, 9, 12 of a clock face. In fact, ancient history teaches that shepherds, often not having the luxury of a scale, weighed by hours.
Raw cow's milk, natural kid rennet, sea salt
It has a strong flavor of melted butter and on the palate, it is decidedly milky and pleasantly creamy with a spicy sensation.
Excellent for seasoning coarse corn polenta like Maranello; for gourmet appetizers and tasty boards.
It pairs well with soft red wines such as some Veneto Merlot.
€ 28,40
per porzione da 1 kg ca.
Di seguito 8 di 854 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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