Spaghetti & Mandolino - home page / Typical products / Fish and sea preserves

biologicoGalician mussels in Vieira sauce 8-12 pieces fried in olive oil 111g

    Portomar    Typical product Foreign selectionForeign selection

4,50 per 111g

Warn when available

Add to favorites


Delivery in: 2 - 4 days
Availability: oncoming
Ingredient table / Allergens: Molluschi



More infoLess info

Galician mussels in Vieira sauce 8-12 pieces fried in olive oil 111g

Le Cozze Galiziane in Salsa Vieira di Portomar sono davvero straordinarie! Questo prodotto di eccellenza spagnolo è preparato usando solo cozze Mejillones DOP de Galicia provenienti dalle caratteristiche rías galizianestrette e lunghe insenature che si addentrano nella costa, in Spagna nord-occidentale.

Queste cozze sono fritte e poi inscatolate in una gustosa salamoia arricchita con il sapore delicato di alcune spezie.

Ingredienti: cozze (58,6%), olio di oliva (18,3%), cipolla (16%), pomodoro (5,6%), sale (1,3%) e spezie (0,2%).

Valori nutrizionali medi per 100g 
Energia 340 Kcal
Carboidrati < 2 g
Grassi 31,1 g
Proteine 12,3 g

Allergeni: molluschi

Galician mussels in Vieira sauce 8-12 pieces fried in olive oil 111g: How is it produced

Portomar, Foreign selection

Ingredients Galician mussels in Vieira sauce 8-12 pieces fried in olive oil 111g

Nutritional values

Galician mussels in Vieira sauce 8-12 pieces fried in olive oil 111g: use in the kitchen

Le Cozze Galiziane in Salsa Vieira di Portomar sono un prodotto di eccellenza davvero unico per qualità e sapore e quindi, proprio per questo, sono perfette da consumare da sole al fine di gustarne appieno il gusto avvolgente.

Sono perfette però anche per preparare degli sfiziosi finger food oppure per arricchire delle insalate o dei gustosi ma salutari piatti freddi.

Le migliori Cozze Galiziane

Noi di Spaghetti & Mandolino adoriamo tutto ciò che è tipico italiano, ma abbiamo anche un debole per le eccellenze d'oltre confine.

Questo prodotto spagnolo infatti è preparato utilizzando solo le migliori cozze provenienti dalle coste galiziane

Tasting notes

Galician mussels in Vieira sauce 8-12 pieces fried in olive oil 111g: pairings

How to store Galician mussels in Vieira sauce 8-12 pieces fried in olive oil 111g At its best

Why do we like this product?


4,50 per 111g

Warn when available

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews