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€ 2,70
per intera da 150g ca.
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The Sweet Salamella without garlic by Corrado Benedetti is a meat of intense rosy color with white parts of lean fat.
The meats from which the sausage is made are lean pancetta and the scannello, particularly sweet and tender.
The salamella is a fresh pork sausage typical of Lombardy, to be consumed cooked. The meat, drained and separated from the rind, is ground, salted, and flavored, and then stuffed, usually in sheep casings.
Recommended preparation by the chef: grilled or raw for the preparation of risottos, fillings, and sauces.
On the electric grill, the sausages should be cooked for about fifteen/twenty minutes.
Perfect for grilling with friends along with a good cold blonde or red craft beer.
With semolina bread from Cappelli wheat and fresh vegetables sautéed.
€ 2,70
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Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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