The Pecorino Semistagionato from Fattoria Lepini is a soft semi-cooked cheese, aged for about 30 days. It is an artisanal cheese made and produced with milk from Comisana sheep, raised exclusively on pasture.
The Lepini Farm was founded in the province of Latina in 1959 following a family tradition; in fact, the company is the result of the work of generations of landowners. The relationship with the land has always been... Go to the Lepini Farm page
Ingredients: Sheep's milk (origin Italy), salt, rennet, cultures.
Allergens: milk.
Shelf Life: 3 months
Nutrition values table per 100g of product
Energetic value Kcal: 312.5 Kcal - 1296.91 KJ
Carbohydrates: 3.95 g
Proteins: 17.97 g
Fats: 24.98 g
Salt: 1.24 g
The Pecorino Semistagionato from Fattoria Lepini is a typical ingredient from Lazio, key to many Roman preparations such as tripe alla romana, carbonara, spaghetti alla puttanesca, and so on.
Ideal when tasted alongside fruit mustards and paired with structured white wines and soft red wines that also have an international profile.
€ 7,50
per 300g ca. S/V
Di seguito 8 di 853 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Perfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
Francesco4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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