€ 7,70
per 220g
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The Porcini Mushroom, Sausage, and Saffron Ready Risotto Flos from Riso Goio is born from the collaboration between the Piedmontese company and the starred chef Claudio Prandi.
Claudio Prandi's risotto line was created out of the need to prepare a good risotto in a short time (17 minutes) without the need for cooking skills.
Claudio Prandi, after obtaining two Michelin stars, accepted the challenge from Riso Goio by creating gourmet recipes and managing to balance flavors with a careful measure of dehydrated raw materials.
To create this risotto, the chef wanted to use the Emilia saffron from the Flos company in Montecavolo, Reggio Emilia.
Ingredients: Baraggia Biellese and Vercellese DOP rice variety Sant'Andrea (87%), dehydrated pork sausage (4% - pork meat, soft wheat flour, rice flour, salt, seasonings), vegetable seasoning without glutamate: (salt, potato starch, yeast extract, potato maltodextrins, dehydrated vegetables: onion, carrot, celery, parsley; sunflower oil, spices: ginger, nutmeg; natural flavors), Porcini mushrooms, saffron (0.4%).
Allergens: celery.
Nutritional values per 100g of product:
Energy 1457 kJ /343 Kcal
Fat 2.0 g
of which saturated fat 0.4 g
Carbohydrates 73.7 g
of which sugars 0.4 g
Protein 7.9 g
Salt 1.7 g
Ingredienti: riso di Baraggia Biellese e Vercellese DOP varietà Sant'Andrea (87%), salsiccia di suino disidratata (4 % - carne suina, farina di grano tenero, farina di riso, sale, aromi), condimento vegetale senza glutammato: (sale, fecola di patate, estratto di lievito, maltodestrine di patate, verdure disidratate: cipolla, carota, sedano, prezzemolo; olio di girasole, spezie: zenzero, noce moscata; aromi naturali), funghi Porcini, zafferano (0.4%).
Allergeni: sedano.
Valori nutrizionali per 100g di prodotto
Energia 1457 kJ /343 Kcal
Grassi 2,0 g di cui acidi grassi saturi 0,4 g
Carboidrati 73,7 g di cui zuccheri 0,4 g
Proteine 7,9 g
Sale 1,7 g
The Porcini mushroom, sausage, and saffron Flos ready risotto by Riso Goio is a product to be consumed after cooking.
Preparation tips: pour the contents of the jar into a pot. Put 3 jars of water in another pot and bring to a boil. Heat the rice for about 20 seconds. Add the boiling water and cook over medium heat for 17 minutes, stirring occasionally.
Optional: add a tablespoon of Parmigiano Reggiano and a knob of butter. Let it rest for 1 minute and serve hot.
Ideal to enjoy with a dry white wine or sparkling wine.
Storage instructions: it is sensitive to humidity and heat, and should be stored in dry and ventilated spaces. Avoid direct exposure to very intense light sources.
€ 7,70
per 220g
Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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