€ 6,60
per 4 pezzi da 50/60g l'uno ca.
Add to favorites
The DOP Cinta Senese Dry Sausage from San Gregorio is an absolute specialty of Tuscany, specifically of Siena. This incredible cold cut is produced exclusively from pigs of pure DOP Cinta Senese breed slaughtered between 12 and 16 months.
This small salami is aged for about a month.
Ingredients: pork meat "Cinta Senese DOP", salt, pepper, garlic, dextrose. Antioxidant: sodium ascorbate. Preservatives: potassium nitrate.
Allergens: none
Shelf Life: 180 days
The Dry Sausage of Cinta Senese DOP from San Gregorio is delicate and particularly sweet and spicy. It should be consumed with rustic bread and is ideal for snacks, appetizers, and high-quality side dishes.
Storage Instructions: keep in a cool and dry place
Quantity: 4 pieces weighing 50-60g each.
€ 6,60
per 4 pezzi da 50/60g l'uno ca.
Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!