The Milk Coop aims to bring the genuine flavors of the past to the table, using organic raw materials and meticulous processing that has its origins in the traditional peasant culture of Irpinia.
Made by performing the curd, the caciocavallo cheese is left to age in a cave until it reaches the optimal consistency.
Ingredients: Fresh cow's milk from Campania, Salt, Rennet
Aging takes place in tuff caves. Intense and persistent flavor, typically spicy
Shelf Life: 6 months (the batch corresponds to the production date)
Allergens: milk
Nutritional values per 100g of product
Energy 1572 kJ / 379 kcal
Fat 38 g of which saturates 31 g
Carbohydrates 0.5 g of which sugars 0.5 g
Protein 24.5 g
Fiber 0 g
Salt 1.0 g
This type of caciocavallo is excellent for enjoying both with homemade bread and for the famous "caciocavallo impiccato," which is placed on the embers to be warmed and finally spread on a great slice of bread.
€ 23,90
per 800g ca.
Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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