The formaggella has a cylindrical shape with a straight edge and flat faces. Its dimensions range from 7 to 10 cm in height and from 30 to 35 cm in diameter, with a weight ranging between 6 and 7 kg.
Cow's milk, lactic ferments, salt, rennet, preservative lysozyme (egg protein).
Cured in crust: none
Valori nutrizionali medi per 100g di prodotto
Energia: 391kcal / 1621kj
Grassi: 32g di cui saturi 23g
Carboidrati: 0,7g di cui zuccheri 0g
Proteine: 25g
Sale: 1,9g
The crust is soft, smooth, thin, even, and elastic, but as the aging process continues, it tends to harden and becomes inedible.
The cheese paste is compact and ivory-colored, with a sparse eyes that is evenly distributed. The olfactory profile is of slight complexity, presenting hints of milk, cream, yogurt, and a light aroma of fermented fodder. On the palate, the cheese is sweet with a slightly salty note, making it an excellent end-of-meal cheese or a refined complement in various culinary preparations.
€ 6,30
per 200g ca.
Di seguito 8 di 841 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ma commande est bien arrivée en France, la chaîne du froid a été respectée. J'ai retrouvé le goût de mon enfance. Merci beaucoup
MoniqueAttenti e disponibili verso i clienti.
Anna PalellaQualità dei prodotti eccellente. Comunicazione, cura nella preparazione, rapidità nella spedizione di altissimo livello. Assolutamente indispensabile!
Michele V.Servizio e prodotti di alta qualità
LucianoOttimi prodotti consegna veloce
AndreaServizio splendido con disponibilità del personale a 360° e prodotti magnifici. Complimenti!
AlbertoTUTTO PERFETTO PROFESSIONALE E SUPER RAPIDO NELLA CONSEGNA. CONSIGLIATISSIMO
FABIO DONISELLI4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!