The formaggella has a cylindrical shape with a straight edge and flat faces. Its dimensions range from 7 to 10 cm in height and from 30 to 35 cm in diameter, with a weight varying between 6 and 7 kg.
Cow's milk, lactic ferments, salt, rennet, preservative lysozyme (egg protein).
Crust treatment: none
Valori nutrizionali medi per 100g di prodotto
Energia: 391kcal / 1621kj
Grassi: 32g di cui saturi 23g
Carboidrati: 0,7g di cui zuccheri 0g
Proteine: 25g
Sale: 1,9g
The crust is soft, smooth, thin, even, and elastic, but as aging progresses, it tends to harden and becomes inedible.
The cheese paste is compact and ivory white in color, with a sparse eye formation distributed evenly. The olfactory profile has a light complexity, presenting hints of milk, cream, yogurt, and a slight aroma of fermented fodder. On the palate, the cheese is sweet with a slightly savory note, making it an excellent finish for a meal or a refined complement in various culinary preparations.
€ 15,50
per 500g ca.
Di seguito 8 di 841 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ma commande est bien arrivée en France, la chaîne du froid a été respectée. J'ai retrouvé le goût de mon enfance. Merci beaucoup
MoniqueAttenti e disponibili verso i clienti.
Anna PalellaQualità dei prodotti eccellente. Comunicazione, cura nella preparazione, rapidità nella spedizione di altissimo livello. Assolutamente indispensabile!
Michele V.Servizio e prodotti di alta qualità
LucianoOttimi prodotti consegna veloce
AndreaServizio splendido con disponibilità del personale a 360° e prodotti magnifici. Complimenti!
AlbertoTUTTO PERFETTO PROFESSIONALE E SUPER RAPIDO NELLA CONSEGNA. CONSIGLIATISSIMO
FABIO DONISELLI4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!