This Piedmontese mountain cheese is made from cow's milk and is characterized by a firm texture. Its aging takes place in Balmetto, an ancient cave dug into the mountain: this gives the cheese a unique and distinctive flavor.
The rind is not edible.
In Baldissero Canavese, Piedmont, you can find the company of Gianfranco Galluzzi, who has selected true works of art from the ancient cheese-making production of Piedmont... Go to the Cheese Works sheet
Raw milk, salt, rennet (milk origin Italy).
Allergens: milk and milk-based products (including lactose)
Energy 1811 kJ, 437 kcal
Fat 36 g, of which saturated fatty acids 25 g
Carbohydrates 1.1 g of which sugars 0.1 g
Protein 26
Salt 1.7 g.
€ 8,20
per 200g ca.
Di seguito 8 di 855 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!