€ 13,00
per 230g ca.
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The Caprino al Carbone is a fine goat cheese known for its rapid creamification, particularly evident in the rind, thanks to the waterproofing effect of activated charcoal. This ancient ripening technique, of French origin, promotes the formation of edible white and occasionally blue molds on the surface of the cheese, enriching it with aromatic notes that range from mild to spicy. This method not only accelerates the maturation of the cheese but also preserves its organoleptic characteristics, offering an extraordinarily unique and sophisticated taste experience.
Whole goat's milk, salt, kid rennet, activated charcoal.
Energy 240 Kcal/ 960 KJ
Fat 15 g of which saturates 10.79 g
Carbohydrates 0.1 g of which sugars 0.01 g
Protein 12 g
Salt 1.2 g
€ 13,00
per 230g ca.
Di seguito 8 di 852 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
La qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeur4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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