The Natural Goat Blue Cheese stands out for its use of the production technique typical of soft blue cheeses, usually applied to cow's milk cheeses. This goat cheese is characterized by a delicate texture, a fine blue veining, and a lingering taste, qualities that make it particularly appreciated.
Whole goat milk, salt, kid rennet, penicillium roqueforti.
Allergens: Milk and milk-based products (including lactose)
Energy 300 Kcal/ 1405 KJ
Fats 25 g of which saturates 17 g
Carbohydrates 1.8 g of which sugars 1.1 g
Proteins 22.10 g
Salt 1.1 g
To fully enhance its characteristics, it is recommended to pair it with white wines, strawberry jams, and balsamic vinegar. It is also ideal for creamy risottos or as a dressing for main dishes, adding a touch of unique and refined flavor.
€ 59,80
per 1 kg ca.
Di seguito 8 di 849 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ottimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.i prodotti sono squisiti
giuliano4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!