Raw cow's milk cheese is born from the meeting of two great traditions: the Belluno cheese-making tradition and the Romagna aging tradition. This cheese, with its particular organoleptic characteristics, is produced in the Belluno Dolomites.
After an aging of over 12 months, there follows an additional anaerobic refinement of 3 months in the typical pits of Sogliano al Rubicone. The resulting product has unique olfactory and taste characteristics; intense, pleasant, and persistent flavor. LE TRE EFFE emphasizes the imprint of Foraggio, Fragranza, and Tuff Pits.
Cow's milk, salt, rennet.
Energy 1896 KJ/457 kcal
Fats 37.90g of which saturated fatty acids 26.70g
Carbohydrates <0.1g of which sugars <0.1g
Proteins 29.09g
Salt 1.35g
€ 9,80
per 200g ca.
Di seguito 8 di 849 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ottimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.i prodotti sono squisiti
giuliano4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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