This raw cow's milk cheese is the result of the union between two great traditions: the dairy tradition of the Belluno Dolomites and the Romagna aging technique. It is produced in the Belluno Dolomites, ensuring a product with unique organoleptic characteristics.
After an aging period of over 12 months, the cheese undergoes an additional refinement of 3 months in an anaerobic environment, inside the typical tuff pits of Sogliano al Rubicone. The final result is a cheese with an exceptional aromatic and taste profile, featuring an intense, pleasant, and lingering flavor. The “TRE EFFE” emphasize the importance of Forage, Fragrance, and Pits, which give the product its unique identity.
Cow's milk, salt, rennet.
Energy 1896 KJ/457 kcal
Fat 37.90g of which saturated fatty acids 26.70g
Carbohydrates <0.1g of which sugars <0.1g
Protein 29.09g
Salt 1.35g
€ 24,50
per 500g ca.
Di seguito 8 di 851 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Negozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert L4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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