The Whole Grain Buckwheat Pennette 375g by Moro Pasta are made through the extrusion and subsequent drying of doughs based on durum wheat semolina, whole grain buckwheat flour (18%), and water.
In the 1960s, the pasta factory moved to a new, more modern facility suitable for meeting the growing demands of the market: this move allowed the company to expand while keeping intact the... Go to the sheet of Moro Pasta
Durum wheat semolina, wholemeal buckwheat flour (18%).
May contain traces of soy, mustard, and lupins.
Energia 1506 kJ / 356 kcal
Grassi 1,7 g di cui acidi grassi saturi 0,4 g
Carboidrati 70,3 g di cui zuccheri 3,7 g
Fibre 7,2 g
Proteine 11,2 g
Sale 0,01 g
The product appears brown, typical of foods made from buckwheat. The surface is rough and free of cracks, ensuring an ideal consistency to maintain cooking and hold seasonings.
€ 2,20
per 375g
Di seguito 8 di 849 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ottimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David McTutto perfetto. Venditore serio, prodotto selezionati e di qualità. Prezzo buono servizio impeccabile. Conpro spesso da loro.
FrancescoLes produits sont de qualité, à un prix raisonnable et surtout très bien emballés; j'aime particulièrement la Sopressa veneta ou le fromage Monte Veronese...
Très bon vendeurFair prices, good quality, excellent service. Will return!
Gert LScoperto per caso mentre ero alla ricerca di un formaggio particolare, con molto piacere sono stato soddisfatto dalle loro proposte. Prodotti tipici particolari
Punto di riferimento per prodotti rari.i prodotti sono squisiti
giuliano4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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